TEM'de trafik magandası dehşeti

TEM'de bir kadın sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak emniyet şeridindeki kamyona arkadan çarptı. Kadın sürücünün başka bir araç tarafından sıkıştırıldığı ortaya çıktı.

TEM'de trafik magandası dehşeti
TEM'de trafik magandası dehşeti
GİRİŞ 07.04.2011 15:19 GÜNCELLEME 07.04.2011 15:19

Genç kadın araçta sıkışarak yaralanırken, görgü şahitleri bayan sürücünün başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiğini öne sürdü.

Alınan bilgiye göre; TEM Otoyolu'nda Mecidiyeköy istikametine doğru ilerleyen Lütfiye Pekcan (29) idaresindeki 34 GZ 8153 plakalı otomobil, Sadabad Viyadüğü'nde başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Pekcan'ın kullandığı araç, emniyet şeridinde çalışma yapan 34 JY 576 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, Pekcan araç içinde sıkıştı. Yaralı sürücünün yardımına öncelikle vatandaşlar koştu. Çabalar sonuçsuz kalırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri Lütfiye Pekcan'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Pekcan, itfaiyenin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü şahidi Ahmet Türkyılmaz, "Yol üzerinde bir araç kadını sıkıştırdı. Kadını sıkıştırdıkları için kaza oldu. Kadın hakimiyetini kaybederek döne döne kamyona çarptı" dedi.

İHA

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat