Mersin'deki kazalar kameralarda!

Mersin'de çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 10.04.2011 16:37 GÜNCELLEME 10.04.2011 16:37

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli tarihlerde şehir merkezinde kaydettiği 12 trafik kazasının neredeyse tamamının aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği görülüyor.

Mobese kayıtlarına giren ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen görüntülerin ilkinde, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçen bir kadın, suretle gelen bir otomobilin çarpmasıyla metrelerce öteye savruluyor.

Kadın bu kazadan yaralı kurtuluyor. İkinci kaza ise Tulumba Köprüsü üzerinde yaşanıyor. Gece yarısı köprüden süratle geçen bir otomobil, aşırı hız sonucu önündeki otomobile çarparak takla atıyor. Sürücü yaralanıyor. Bir diğer kaza ise, şehrin merkezinde İstiklal Caddesi üzerindeki Özgür Çocuk Parkı'nın yanında bulunan kavşakta meydana geliyor.

Trafiğin yoğun yaşandığı yolda 3 tekerlekli bisikletli bir şahıs, karşıya geçmek isterken süratle gelen otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanıyor. Kayıtlara giren diğer kazalarda da benzer görüntüler yer alıyor. Kazaların tamamı, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geliyor.

Mobese kayıtlarına giren son görüntü ise, küçük bir çocuğun ağıldaki hayvanlarla yakın diyalogunu konu alıyor. Kurban bayramında kaydedildiği sanılan görüntüye göre, 9-10 yaşlarındaki bir çocuk, kurbanlıklar arasında bulunan hayvanlardan birinin başını okşamaya çalışıyor. Boynuzlu koç huylanarak çocuğu kovalıyor. İlk hamlede kaçarak kurtulan çocuk, yine aynı hayvanın yanına yaklaşınca hayvanın boynuz darbesi ile kendini yerde buluyor.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı