Zonguldak'ta otobüs uçuruma uçtu

Zonguldak-Ereğli karayolunda bir yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan 28 kişi, Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Zonguldak'ta otobüs uçuruma uçtu
Zonguldak'ta otobüs uçuruma uçtu
GİRİŞ 05.07.2011 16:37 GÜNCELLEME 05.07.2011 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak-Ereğli karayolunda, yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu yaralandığı bildirilen 28 kişi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Zonguldak'tan İzmit'e gitmekte olan Saffet Özkan yönetimindeki 34 ZZ 0276 plakalı yolcu midibüsü, ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden yolcu almasının ardından hareket etti.

Hastane kavşağı yakınına gelen midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu yaralandığı bildirilen 28 kişiden bazıları kendi imkanları ile diğerleri de sedyelerle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, ambulans, polis ekipleri ve vatandaşların yardımları ile bulundukları yerden çıkarılarak aynı hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan bir kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • autoemocion 12 yıl önce Şikayet Et
    MODERN KATİL : METRO TURİZM. Hiçkimseni dikkatini çekmez.Yaklaşık 35 yıldır tüm otobüs firmalarını inceler araştırır ve elden geldiğince hatalarını tespit ederim.1990 lı yıllarda ortaya çıkan "enteresan" isimli otobüs firmaları oldu.SHOV VİF METRO STAR gibi.Bunların bazıları battı.Fakat Metro büyüdükçe büyüdü.Birbiriyle direkt alakası olmayan tüm şehirler arasında çalışıyor.Şoförlerin tamamı kiralık çoğu sigortasız.Tamamı eğitimsiz.Patronları olacak adam mafya.Üstelik bu kepaze hallerini iyi bir reklam ajansıyla çalışarak tamamen kamufle etmiş haldeler.Her yıl en az 20 kazaya karışırlar.Bunların neredeyse tamamı ölümlü kazadır.Şu anda girin Metro Turizmin sitesine mafya patronlarına Türk Kızılayı "merhamet" madalyası veriyor.. Hey allahım dünyadan bi haber millet ve tabiki devlet.Adam her yıl yüzlerce aileyi yasa boğuyor.Ama "MERHAMET" madalyası alıyor.Bu konuda 200 yorum yazarım heralde...Zavallı insanlarımız..
    Cevapla
  • altan kılıç 12 yıl önce Şikayet Et
    otobus kazalarının en buyuk sebebi. otobus kazalarının en buyuk sebeplerinden bir tanesi gecen yıl artan hız sınırlarıdır. koskoca otobus 110 km hız ile gitmez. derhal hız sınırı indirilmelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'