Gebze'de otomobil tırın altında kaldı: 5 ölü

Gebze'de TEM'de Ankara istikametinden İstanbul yönüne geçen tırla çarpışan otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşet anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

GİRİŞ 25.07.2011 15:52 GÜNCELLEME 25.07.2011 15:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinde bir TIR'ın hatalı sollama yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında üçü aynı aileden olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sabah saat 05.00 sıralarında Gebze ilçesi TEM Otoyolu Ankara istikametinde giden Mesut Ö. idaresindeki 34 AG 0171 çekici, 34 DK 3529 dorse plakalı TIR'ın hatalı sollama yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada çekici, İstanbul yönüne giden Muhittin Ak'ın (30) kullandığı 34 YM 0329 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışma sonucunda TIR'ın altında kalan otomobil, yaklaşık 70 metre sürüklendi. Yol kenarındaki toprak yığınına çarparak ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü Ak ve yanında bulunan Sadık Sağdıç (30), Cemalettin Dikici (28), Muazzez Dikici (22) çifti ile kızları Edanur Dikici (7) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Hafif yaralanan TIR sürücüsü Mesut Ö. gözaltına alındı. Tüm bu yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu arada Sinop'tan İstanbul'a geldikleri tespit edilen otomobildeki yolcuların cenazeleri Gebze Mezarlığı morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 9
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakın arkadaşımdı ölenler Allah cc den rahmet niyaz ediyorum bugünü hiç unutamayacağım herhalde kaç yıl geçti ve ben halen busayfadayım bariyerler daha yüksek sağlam bir şekilde olsaydı daha güzel olmazmıydı gece yola çıkmayın gece vakti şoförler uykusuz ve dikkatsiz olur uyumuşta olabilir tır sürücüsü
    Cevapla
  • akademisyen 12 yıl önce Şikayet Et
    TIR Büyük Şirketin. Böyle Tırlar Her zaman saatli bomba gibi tırafikte seyir halinde, bir keresinde bolu dağında bir dinlenme tesisinde otururken yan masadaki tırcıların muhabbetine kulak misafiri oldum. TIR 'a chip taktırmış program yükletmiş vs..vs.. 350 Bg olmuş vs...vs.. böyle bir zihniyet ve uluslararası büyük TIR şirketleri oldukça daha çok canlar yanar. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Oguzhan tarhan 12 yıl önce Şikayet Et
    :S. hatalı sollama değil uyumuş son saniyede uyanmış fakat iş işten geçmiş allah ölenlere rahmet yakınrına sabır versin.
    Cevapla
  • şen demir 12 yıl önce Şikayet Et
    bariyerler. bariyerler çelik yerine beton yapılsa diyecem ama kaza bu arkadaş olmayacak oluyor, ister hata de ister kusur sonuçta bir ailenin hayatı söndü, kalanlara Allah sabırlar versin..
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    İlkdefa doğru bir sözle karşılaştım herşeye para buluruzda betonla ikiye bölmeye yolu bulamayız
    Cevapla
  • ynapxo 12 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Artık!. senin hiçbir suçun olmasa da karşı şeritten gelen tır şöförü seni ve aileni yok edebiliyor! adam öldürmeye kasıttır bu! kaza falan değil!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar