Askeri araç koyun sürüsünün içine daldı

Erzurum'da dün gece yarısında meydana gelen trafik kazasında askeri araç koyun sürüsüne çarptı.

Askeri araç koyun sürüsünün içine daldı
Askeri araç koyun sürüsünün içine daldı
GİRİŞ 19.08.2011 12:48 GÜNCELLEME 19.08.2011 12:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazada 1 asker yaralanırken 30 koyun telef oldu. Kaza sonrasında sürü sahibi telef olan koyunların sayısını netleştirmek için ilginç bir metot deneyerek eline aldığı bıçakla koyunların kulaklarını kesti.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Havalimanı yolunda dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında askeri araç Adem Kaya'ya ait koyun sürüsüne çarptı. Kazada ön tarafı hurdaya dönüşen otomobilin sürücüsü asker yaralandı. Yaralı asker hemen ambulansla Mareşal Fevzi Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada 30 koyun telef olurken çevreyolu ulaşıma kapandı. Koyun leşleri karayolunun yaklaşık 500 metrelik alanına saçıldı. Bir otomobilin 30 koyunu nasıl telef ettiğine akıl sır erdiremediğini defalarca tekrarlayan koyun sürüsü sahibi, "Bu ne biçim olay. Bu kadar koyun nasıl olur da telef olur. Uçak mı bu ya" diyerek yakındı.

Telef olan koyun sürüsü belediye ve karayolları ekiplerinin çalışması sonucu kaldırılarak kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan, kaza sonrası ilginç bir metot deneyen sürü sahibinin oğlu, eline aldığı bıçakla koyunların kulağını tek tek keserek, telef olan koyunların sayısını netleştirmeye çalıştı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • sezgi 12 yıl önce Şikayet Et
    leş mevzuu. koyun mısmıl bir hayvandır ve nasıl ölürse ölsün leş denmez, domuzun leşi olur koyunun değil,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor