Bursa'da MOBESE'ye yansıyan kazalar VİDEO

Bursa'da MOBESE kameraları tarafından görüntülenen trafik kazalarından bazıları, basına dağıtıldı. Kazalar genellikle dikkatsizlik nedeniyle meydana geliyor...

GİRİŞ 30.08.2011 11:20 GÜNCELLEME 30.08.2011 11:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğünce verilen MOBESE kayıtlarında, genellikle dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalar görülüyor.

Görüntülerde, Şükraniye Kavşağı'ndaki maddi hasarlı ilk kazada, kontrolsüz olarak kavşağa giren bir araç, sağından gelen bir otomobilin çarpması sonucu kontrolden çıkıyor ve devrilmekten son anda kurtuluyor.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki kazada ise yavaş gelen çöp kamyonunun önünden geçen bir vatandaş, aracı sollayan otomobilin çarpması sonucu havalanarak orta refüje düşüyor. Görüntülerde, vatandaşın önüne düştüğü 2 kadının ise korkarak kaçtıkları yer alıyor.

Gökdere Kavşağı'ndaki kaza görüntüsünde, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına bir otomobil çarpıyor. Aracın geldiğini gören ancak kendini kurtaramayan kadın, çarpmanın etkisiyle havalanarak kaldırıma düşüyor ve bir miktar sürükleniyor.

Hacim İşcan Caddesi'ndeki kazada da yolun karşısına koşarak geçen genç, hızla gelen taksinin çarpmasıyla, orta refüje düşüyor. Gencin ayakkabısının karşı şerine fırladığı görülüyor.

Metro Kavşağı'ndaki görüntülerde, kırmızı ışıkta geçen siyah otomobile beyaz bir araç çarpıyor.

Tofaş Kavşağı'ndaki kazada ise kırmızı ışıkta duran kırmızı otomobile, arkasından gelen minibüs hızla çarpıyor. Otomobil ve minibüste büyük maddi hasar oluşuyor.

Yıldırım Spor Kompleksi önünde çekilen görüntülerde de sola dönüş yapan bir minibüse, arkadan gelen otomobilin yandan çarpması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geliyor.

Besaş Kavşağı'nda yeşil ışığın yanmasıyla harekete geçen bir motosiklete, solundan kavşağa giren bir otomobil çarpıyor. Yere düşen motosiklet sürücüsü yaralanıyor.

Fomara Meydanı'nda ise ilginç bir kaza meydana geliyor. Otomobil, önünde bekleyen motosiklete arkadan çarpıyor. Sürücüsü, altında kayıp giden motosikletin üzerinden belinin üzerine yere düşüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • yilmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazak. Dikkatsizlik kurallara uymamak v.s cok sey var..Oduna ehliyet verirsen böyle olur yayalar desen cimenlikte gezer gibi yoldan karsiya gecerse sonu bu olur kirmizida durmaz arkadan carpar yaya yolunda yayaya yol vermez üstüne üstüne sürer sondaki öyleydi tabi isik olan biryer orasi orda isiga riayet etmek zorunda söferler yayada öyle..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi