Kocaeli'deki kazalar MOBESE'ye takıldı

Kocaeli'de MOBESE kameralarınca görüntülenen birçok trafik kazasının kural ihlali ve aşırı hızdan kaynaklandığı belirlendi. İşte MOBESE kameralarına takılan kaza görüntüleri.

GİRİŞ 11.10.2011 20:01 GÜNCELLEME 11.10.2011 20:01

Alınan bilgiye göre, 12 Eylül pazartesi günü saat 23.02'de Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Adnan Menderes Caddesi'nin kesiştiği kavşakta, bir sürücünün hızla önündeki otomobile çarpması kameralarca görüntülendi.

Kuruçeşme Mahallesi'nde bir halk otobüsü sürücüsünün ışık ihlali yaparak yolun karşısına geçmek isteyen anne ve kızına çarptığı kazada ise yere düştükten sonra ayağa kalkan anne ile kızına ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Daha sonra anne ile kızı hastaneye kaldırıldı.

Anıtpark Perşembe Pazarı alanında da 15 Eylül'de meydana gelen kazada 3 şeritli yolda şerit ihlali yapan kamyon, kırmızı ışıkta duran ticari taksiye çarptı.

Cedit Mahallesi'nde ise Santral Yokuşu'ndan hızla inen ve virajı alamayan otomobilin bariyerlere çarpması ilginç kaza görüntüleri arasında yerini aldı.

D-100 karayolunda bir başka sürücünün kontrolü kaybederek, yanındaki şeritte ilerleyen akaryakıt tankerinin önüne geçmesi ve tankerin otomobili sürüklemesi de MOBESE kameralarınca görüntülendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş