Bayram trafiği can yaktı

Kurban Bayramı’nın ikinci günü meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi öldü, 48 kişi yaralandı.

Bayram trafiği can yaktı
Bayram trafiği can yaktı
GİRİŞ 08.11.2011 04:13 GÜNCELLEME 08.11.2011 04:13

Eskişehir’de kamyonun altına giren otomobilde bulunan bir aile yok oldu. Tokat’ta bir otomobil ikiye bölündü.

Arefe gününden yola çıkanların oluşturduğu yoğun trafik ve sıkı denetimler ölümlü kazaları frenlerken, dün acı heberler gelmeye başladı. Kurban Bayramı’nın ikinci günü Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi öldü, 48 kişi yaralandı. En acı kaza ise Eskişehir’de yaşandı. Eskişehir-Alpu Karayolu Ağapınar Beldesi mevkiinde, lastiği patlayan Özkan Çukur yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı. Yaklaşık 70 metre sürüklenen araçta bulunan aynı aileden Özkan Çukur, eşi Zeynep Çukur, kızları Havva Çukur ve Babaanne Hanife Çukur olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içerisinde bulunan Kadir Çukur ise ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil ortadan ikiye bölündü

Tokat’tan Turhal ilçesine seyir halinde olan sürücüsü belirlenemeyen otomobil, duble yolda U dönüşü yaparak karşı yöne geçmek istedi. Ancak aynı yönden gelen Şafak D. (31) idaresindeki otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil iki parçaya bölünürken, aracın kopan arka koltuk kısmı yaklaşık 60 metre sürüklendi. İkiye ayrılan otomobilde bulunan kurban satıcılarından Muzaffer Salman (35) olay yerinde hayatını kaybederken, Ali Cebeci ise kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü Şafak D. ile Burak Şen (21), Gökhan Doğan (21), Tacettin Çetin (22) ve Ural Uçurum ambulansla Tokat Devlet Hastanesi ile Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bariyerlere çarpıp takla attı

Öte yandan İstanbul’un Beykoz ilçesinde bir ilköğretim okulunda öğretmen olan Mustafa Doğru (30) idaresindeki otomobil, saat 07.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Tatkavaklı beldesi yakınlarında kontrolden çıktı. Bariyerlere çarptıktan sonra takla atan otomobil, şarampole devrildi. 150 metre sürüklenen otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Mustafa, eşi Nevin (28) ve 2 yaşındaki çocukları Ebra Nur Doğru olay yerinde hayatlarını kaybetti. Doğru çiftinin kazada ağır yaralanan çocukları Burak Can Doğru Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 5 yaşındaki Burak Can’ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak