Gaziantep ve Kırıkkale'de kaza: 10 ölü

Bayramın 3'ncü günü iki ayrı trafik kazasında 10 kişi öldü. Gaziantep'te 5, Kırıkkale'de de 6 vatandaş kazada hayatını kaybetti.

Gaziantep ve Kırıkkale'de kaza: 10 ölü
Gaziantep ve Kırıkkale'de kaza: 10 ölü
GİRİŞ 08.11.2011 11:13 GÜNCELLEME 08.11.2011 11:13

Gaziantep'te lastiği patlayan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

Gaziantep-Adıyaman karayolunun 20. kilometresinde meydana gelen kazada, Erdinç Ç. yönetimindeki 27 E 6547 plakalı minibüs, sol arka lastiğinin patlaması sonucu takla atarak yolun solunda bulunan bir petrol istasyonunun çevre duvarına çarparak durabildi. Hurdaya dönen minibüs, bazı bölümlerini yıktığı duvarın üzerine çıkarak askıda kaldı. Kazada, sürücü Erdinç Ç. (27) ile Hatice Ç. (45) ve Abdulkadir Ç. (1) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılardan Özel Primer Hastanesi'ne

kaldırılan Muharrem D. (9) de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mustafa Göksu (33) ise kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralanan 14'e yakın kişinin ise Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındıkları bildirildi.

Minibüsün Yavuzeli ilçesine bağlı Bakırca köyünden il merkezine yolcu taşıdığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KIRIKKALE'DE KAZA 5 ÖLÜ

Kırıkkale'de otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 5'i ile yaralananların kimlikleri tespit edildi.

Cankurtaran Köyü yakınlarında, Mustafa Topçu'nun (40) kullandığı 34 AT 0338 plakalı minibüsün, orta refüjü aşarak, karşı yönden gelen Vedat Cöke idaresindeki 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin üzerine düşmesi hayatını kaybedenlerin Emine Topçu (56), Vedat Cöke, Turan Güngör, Reyhan Karadağ ve Perihan Çideman olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden bir kişinin ise kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Mustafa Topçu ile Firuzan Topçu (40), Rukiye Topçu (14), dede Abdullah Topçu (65) ve torunu Abdullah Topçu (11), sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, otomobildeki Vedat Cöke ve Turan Güngör'ün yerel sanatçılar olduğu, Reyhan Karadağ ve Perihan Çideman'ın ise tiyatrocu olduğu ve Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir programa katılmak üzere Ankara'dan yola çıktıkları öğrenildi. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Öksüt Köyünden İstanbul'a gitmekte olan Mustafa Topçu'nun (40) kullandığı 34 AT 0338 plakalı minibüs, orta refüjü aşarak Ankara'dan Kırıkkale'nin Keskin ilçesine giden Vedat Cöke idaresindeki 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin üzerine düşmüştü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında