Milletvekilinin eczanesine davetsiz misafir!

Malatya'da park halindeki bir araca başka bir aracın çarpması sonucu park halindeki araç AK Parti Milletvekili Öznur Çalık'a ait olan eczanenin camından içeri girdi.

Milletvekilinin eczanesine davetsiz misafir!
Milletvekilinin eczanesine davetsiz misafir!
GİRİŞ 16.11.2011 10:53 GÜNCELLEME 16.11.2011 10:53

Malatya'da meydana gelen kazada, çarpışan iki otomobilden biri park halindeki başka bir otomobile çarptı. Büyük bir hızla savrulan park halindeki araç, AK Parti Milletvekili Öznur Çalık'a ait olan eczanenin camından içeri girdi.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saatlerinde Malatya merkez Sıtmapınarı mevkiinde meydana geldi. Kent merkezinden polisevi yönüne giden Muhammet Ali Turhan yönetimindeki 44 DL 303 plakalı otomobil, karşı istikametten gelerek sola dönmek isteyen Volkan Gezer idaresindeki 44 AZ 958 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan sürücü daha sonra park halindeki Mehmet Tunç 'a ait 42 BVV 51 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve içerisinde Tunç 'un bulunduğu otomobil, AK Parti Milletvekili

Öznur Çalık'a ait eczaneye camdan girdi. O esnada eczanede sayım yapmakta olan personel ise büyük korku ve panik yaşadı. Eczanede ve araçlarda maddi hasar oluştu. Ankara'da bulunan Çalık, olay hakkında telefonla bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşma sürdürülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti