Bursa'da kamyon kazası: 1 ölü

Bursa'da demir yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Bursa'da kamyon kazası: 1 ölü
Bursa'da kamyon kazası: 1 ölü
GİRİŞ 25.11.2011 10:24 GÜNCELLEME 25.11.2011 10:24

 Kamyonla bariyer arasında sıkışan yaralının '17 yaşındaki kızım için yaşamalıyım. Benim kızım daha okuyacak' diye haykırması dikkat çekti.

Bursa-İzmir-İstanbul otoban girişinde meydana gelen kazada Serkan Kura (35) idaresindeki 35 D 8921 plakalı demir yüklü kamyon, virajı alamayınca yan yatarak sürüklendi. Bariyerlere çarparak durabilen kamyonun sürücüsü Serkan Kura olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonda yolcu olarak bulunan Erkan Durmaz (38), yan yatan araçla bariyerler arasına sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Durmaz'ın "Kızım için yaşamam lazım, onun okumasını istiyorum" demesi dikkat çekti.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışmasının ardından yaralı Durmaz sıkıştığı yerden kurtarıldı. Erkan Durmaz, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle uzun süre trafiğe kapalı kalan yol kontrollü bir şekilde açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam