Feci kaza güvenlik kameralarında!

Babasının hediye olarak aldığı motosikletle, hatalı dönüş yapan taksiye çarpan Maltepe Üniversitesi öğrencisi Mert Sacit Toz hayatını kaybetti. Feci kaza güvenlik kameraları tarafından işte böyle görüntülendi.

GİRİŞ 13.12.2011 13:59 GÜNCELLEME 13.12.2011 13:59

Kaza, pazar akşamı saat 18.00 sıralarında Kuruçeşme'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema 2. sınıf öğrencisi olan Mert Sacit Toz, Trabzonspor-Galatasaray maçını izlemek için arkadaşlarıyla yola çıktı.

Beşiktaş yönüne ilerleyen Toz, yasak olmasına rağmen U dönüşü yapmaya çalışan Şakir Satır'ın kullandığı taksiye çarptı. Motosikletten fırlayan genç, yaklaşık 20 metre boyunca sürüklendi. Kaza anı yakınlardaki bir işyerinin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, yol kenarında müşteri bırakan taksi sürücüsünün, yolun ortasında hatalı dönüş yaptığı, hızla gelen motosikletin de taksiye çarptığı görülüyor. Kaskı takılı olmasına rağmen ağır yaralanan genç kaza ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Mert Sacit Toz, hayatını kaybetti. Kaçan taksi sürücüsü ise kısa sürede yakalandı.

Trabzonspor taraftarı olduğu öğrenilen Toz'un ölümüne neden olan motosikletin, üniversite sınavını kazandıktan sonra babası tarafından hediye edildiği öğrenildi. İç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtilen genç, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!