Feci kaza saniye saniye kamerada!

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında transit minibüsün 6 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebep olması saniye saniye olay yeri civarında bulunan kameralara yansıdı.

GİRİŞ 20.12.2011 16:51 GÜNCELLEME 20.12.2011 16:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ordu'nun en kalabalık mahallesi olan Yeni Mahalle eski Hastane sapağı mevkiinde meydana gelen kazada, F.S.Ö.(57) idaresindeki 28 AE 899 plakalı transit minibüs, köşeyi döndüğü sırasında aniden önüne çıkan Berkay Dündar'ı (6) ezdi. Kafası minibüsün altında kalarak ezilen Berkay Dündar olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada aynı yerde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazadan sonra minibüs sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • nezleli karga 12 yıl önce Şikayet Et
    İNSAF!. Yahu diğer kazaları anladık da şu çocukların ezildiği sahneleri yayınlamaya yüreğiniz nasıl elveriyor be kardeşim? İnsaf bre! Soruyorum şimdi kendime ''İzleyeceksin ama niye?'' İzlemiyorum be, izlemeyeceğim!
    Cevapla
  • Hel Fodul 12 yıl önce Şikayet Et
    maganda şöförler. direksiyon başına geçince kendini özgür zanneden, yollarda son sürat cirit atan, sarı ışık yandığında yavaşlamak yerine gaza basan, şerit dinlemeden sağlı sollu araç sollayan, hastalıklı ruhlarını direksiyon başında tatmin eden bu tür magandalara en ağır cezalar verilmeli ki bir daha bu tür olaylar meydana gelmesin. ehliyet almak için ise üniversite şartı getirilmeli. her önüne gelene ehliyet verilmemeli. her tarafa kamera yerleştirilmeli, trafikte diğer insanları hiçe sayarak hareket eden ruh hastaları hemen tespit edilmeli ve bunların ehliyetlerine ömür boyu el konulmalı. bunun başka türlü bir çözümü yok.
    Cevapla
  • vehbisercan 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü!. Nasıl bu hale geliyoruz anlamıyorum! Ülke olarak trafiği çok hafife mi alıyoruz, ehliyet kursları/sınavları tam bir rezalet! "Benim ben" ben de trafikte yayalara öncelik tanımaya çalışıyorum, arkamdakinin kornası umrumda olmuyor. Bu durum kuraldan önce bir insanlık gereği.
    Cevapla
  • kahraman suat 12 yıl önce Şikayet Et
    KISAS-KISAS-KISAS !.... Trafik kazalarının önlenmesinin tek çözümü,daha önceleri de yazdığım ve söylediğim gibi;KISAS tır.Sürücü hatasıyla bir insanı öldürmüş ise hiç uzağa gitmeden ve kim olduğuna bakılmadan orada infaz edilmelidir.Bu kısas iki sürücüye uygulansın,bunun üçüncüsü olmayacaktır.O zaman ne sarhoş olarak direksiyona geçerler,ne aşırı sürat yaparlar,ne de hatalı sollama yaparlar...
    Cevapla
  • ali 12 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası gelsin. trafik kurallarına uymayan bir magandalık hakim ülkede, hız yapan cahil sürücüler, yayaya yol bile vermeyen canavarlar var, yaya hakları gelsin yayaya yol vermeyen 100% suçlu bulunsun ağırlaştırılmış hapis alsın, ehliyeti ömür boyu men edilsin suç kameradan ve sahitlerle ispatlanırsa idam cezasına gitsin bu maganda kültürü sardı ülkeyi ,başka çağremiz yok, yayaya saygısı olmayanın insanlığa saygısı olmaz, bu çocuğun günahı neydi içerde gebersin o şöför, onu serbest bırakan yargı olursa cehennme gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi