Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 1 ölü

Kayseri'de ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, yaya yolunda yürüyen 2 üniversite öğrencisine çarptı. Köprüden fırlayan öğrencilerden biri hayatını kaybederken, diğer ise yaralandı.

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 1 ölü
Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 1 ölü
GİRİŞ 21.12.2011 09:44 GÜNCELLEME 21.12.2011 09:44

Edinilen bilgiye göre olay, Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Köprüsü'nde meydana geldi. 17 yaşındaki A.A.'nın kullandığı 38 HP 660 plakalı otomobil, Eğitim Fakültesi istikametinden Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi yönüne gittiği sırada köprüde yürüyen Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi H.C. (19) ile Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü 2. sınıf öğrencisi T.D.'ye (19) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle H.C. ve T.D. yaklaşık 4 metre yükseklikten düştü. Olay yerine gelen ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılan H.C. kurtarılamazken, T.D. ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortopedi servisinde tedavi altına alındı. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, H.C.'nin cansız bedeni otopsi için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

"ONDA BİR ŞEY OLMASA GELİRDİ"

T.D kendisine yapılan tedavi sırasında hep H.C.'yi sordu. Ailesi ve hastane çalışanlarının H.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalıştığı T.D., "Onda bir şey olmasa gelirdi. Arkadaşıma ne oldu?" dedi.

Kazanın ardından gözaltına alınan A.A.'nın yaşının 17 olduğu ve ehliyetinin de olmadığı öğrenilirken, gencin üniversite kampüsüne başkasının kartıyla girdiği tespit edildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!