Metrobüs yolunda takla attı: 3 yaralı

Zeytinburnu Cevizlibağ mevkiinde kontrolden çıkan minibüsün metrobüs yoluna girmesi ile takla attı. Kazada 2'si bayan 3 kişi yaralandı.

Metrobüs yolunda takla attı: 3 yaralı
Metrobüs yolunda takla attı: 3 yaralı
GİRİŞ 27.12.2011 09:11 GÜNCELLEME 27.12.2011 09:11

Kaza, sabah saat 05.30 sıralarında Topkapı Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Bakırköy yönünden Haliç Köprüsü istikametine seyreden Alahattin Tiryaki (48) idaresindeki 34 VS 7277 plakalı "Ford" marka transit minibüs, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Cevizlibağ mevkiinde kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi.

Metrobüs yolu kenarındaki çelik halatları aşarak metrobüs hattına giren minibüs, tamamen kontrolden çıkarak yan yattı. Yan yatan minibüsteki sürücü Tiryaki ile birlikte aynı araçta bulunan Neslihan Meriç (22) ve Gamze Akınoğlu (25) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sırasında metrobüs yolunun boş olmasıo daha büyük bir facianın önüne geçerken, yaralılar, olay yerine ambulanslar ile Bakırköy Dr. Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle metrobüs yolu yaklaşık 30 dakika çift yönlü olarak trafiğe kapanırken, devrilen minibüsün çekici ile olay yerinden kaldırılması üzerine tekrar trafiğe açıldı.

Diğer yandan, hastaneye kaldırılan 2'si bayan 3 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim