Otomobilin öğrenciye çarptığı an!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir otomobilin 19 yaşındaki M.T.A'ya çarptığı an, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 08.01.2012 11:20 GÜNCELLEME 08.01.2012 11:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, 54 UD 311 plakalı otomobilin sürücüsü M.D, Tığcılar Mahallesi Yeni Cami Sokak'ta iddiaya göre kendisine yol vermediği gerekçesiyle iki arkadaşıyla birlikte yolda yürüyen M.T.A. (19) ile tartıştı.

Tartışmanın ardından M.D, otomobilini yolda yürüyen grubun üzerine sürdü. Otomobilin çarptığı M.T.A, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yüzünden yaralanan M.T.A'nın çenesine 5 dikiş atıldı.

-M.T.A'nın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı-

Bu arada M.T.A'nın babası S.A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun çenesine 5 dikiş atıldığını öğrenince olayın meydana geldiği yere giderek, bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerine ulaştığını söyledi.

Görüntüleri izledikten sonra olayın basit bir trafik kazası olmadığını, sürücünün bilerek oğluma çarptığı öne süren S.A, ''Araç sürücüsünün çarpmanın akabinde olay yerini hızla terk ettiğini görüntülerde saniye saniye izledim. Bu tür insanların trafikte insanlar için sorun teşkil edeceğini düşünerek, gerekli cezayı çekmesi için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum'' dedi.

-Güvenlik kamerasındaki görüntüler-

Öte yandan olay anının bir iş yerine ait güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntüleri polis tarafından incelemeye alındı.

Görüntülerde, beyaz bir otomobildeki sürücünün yolda yürüyen üç öğrencinin üzerine aracını sürmesi ve bu esnada otomobilin çarptığı M.T.A'nın yere düşme anı yer alıyor.

Kamera görüntülerinin devamında çevredeki vatandaşların toplanması ve olay yerine gelen ambulanstaki ilk yardım ekibin yaralıya müdahale etme anı görülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • ferhat 12 yıl önce Şikayet Et
    Suç Düzende. Aç gözluluk ve devletin sermaye karşısındaki zafta. hala 15 katlı binaların arasında daracık kaldırımsız sokaklar yapılıyor. Ama herkesten daha suçlu olan biri var orada. kaldırımda park eden kamyon da. eğer o kamyon olmasaydı o geçler kaldırıma çıkacaktı. Ama geçleri suçlayanlara şaştım valla. far ettiği an yol veriyorlar. araç taciz ediyor. yolda ilerlemek yerine gitmiyor. Bütün araç surucuları şunu bilsinler ki dar yollarda öncelik yayanındır. Araçlarn değil.
    Cevapla
  • murat demirkesen 12 yıl önce Şikayet Et
    kim suçlu?. serseri ruhlu gençlermi? çileden çıkan serseri ruhlu şöförmü? genç dayağı hak ediyor, ama ezilmeyi değil...
    Cevapla
  • ömer faruk 12 yıl önce Şikayet Et
    Buda trafık teröru. AHHH Ankarada olucak kı şu olay adamı arabadan indirmeden koltukta paketlerler zaten kaldırım denen bişi yok şoförun dıkkat edıcegıne yaptıgına bak ya yazık
    Cevapla
  • Ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne hal bu böyle. Tahammülsüzlük bu kadarmı had safhada noluyoruz ne var şimdi her sinir yapan karşıdakine böylemi karşılık vermeli ne yani karışıklıkta ortamın selameti için biraz daha özveri ve müsamaha daha bi yerinde olmazmı yazık insanlığın geldiği noktaya bakınız :(
    Cevapla
  • Lacivert Genç 12 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi suçlu.... Yolun ortasında küçük dünyaları ben yarattım edasıyla yürüyen çocuklar da suçlu, o çocukların yürüdüğü yere kaldırımı yapmayan da suçlu, çocuklar kenarı çekildikten sonra hala ilerlemeyip de çocuklarla uğraşan ve üzerlerine süren şöför de suçlu. Aileler artık çocuklarına sahip çıkmıyor Adapazarında. Eşkiya kenti oldu çıktı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...