Akıllara durgunluk verecek olay!

Pamukkale Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi genç motosikletiyle evine giderken, bir kamyoncunun yolun ortasına gerdiği halatı görmeyince canından oldu.

Akıllara durgunluk verecek olay!
Akıllara durgunluk verecek olay!
GİRİŞ 12.01.2012 15:53 GÜNCELLEME 12.01.2012 15:53

Akıllara durgunluk verecek olay Antalya’da gerçekleşti. Ahmet Akkan (43) isimli kamyon şoförü küspe yüklü 07 AHL 96 plakalı aracını Kepez ilçesine bağlı Varsak Altıayak Mahallesi’ndeki evinin önüne park etti. Akkan, küspeleri boşaltmak için eline aldığı halatın bir ucunu çuvallara, diğer ucunu ise kamyonu park ettiği yolun karşısındaki bir ağaca bağladı. Kamyonu yürüttüğünde çuvalları aşağı indirmeyi amaçlayan Akkan’ın bu planı bir gencin canına mal oldu.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Deniz Kılıç (22), yarıyıl tatilini geçirmek için dün ailesinin yaşadığı Antalya’ya geldi. Bugün dışarıya gezmeye çıkan Kılıç, 07 ECR 64 plakalı motosikletiyle evine dönerken Ahmet Akkan’ın evinin önünden geçti. Akkan’ın yolun ortasına gerdiği halatı fark etmeyen Deniz Kılıç, motosikletiyle seyir halindeyken halata takıldı. Kılıç, çarpmanın etkisiyle kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın duyulması üzerine olay yerine gelen Deniz Kılıç’ın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Öğretmen baba Emin Kılıç ile emekli öğretmen anne Nurten Kılıç, kaza yerinde baygınlık geçirdi. Acılı anne ve babayı polis memurları teskin etti.

Deniz Kılıç’ın cenazesi olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Ahmet Akkan ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı