İstanbul'da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü

Kağıthane ve Şişli'de meydana gelen trafik kazalarında bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

İstanbul'da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü
İstanbul'da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü
GİRİŞ 31.01.2012 10:04 GÜNCELLEME 31.01.2012 10:04

Cendere Caddesi'nden Kağıthane'ye gitmekte olan Hakkı Üzüm (41) idaresindeki 34 FM 9889 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Mehmet Düzenli (42) yönetimindeki 92-281 kasa numaralı İETT otobüsünün önüne geçti. Daha sonra İETT otobüsünün çarptığı otomobil, savrularak refüjün üzerine çıktı.

Araçta sıkışan Üzüm, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartıldı. Üzüm, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ambulanstaki müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Üzüm'ün cesedi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İETT otobüsünün şoförü Mehmet Düzenli ise ifadesine başvurulmak üzere Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabat Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Bu arada, Şişli Ayazağa Caddesi'nden Büyükdere Caddesi'ne girmeye hazırlanan İlyas Kaya'nın (19) kullandığı 34 YLE 85 plakalı otomobil, ıslak zeminde kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvara çarptı.

Kaza nedeniyle araçta sıkışan Kaya, polis ve sağlık ekiplerince bulunduğu yerden ağır yaralı halde çıkartılarak ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi