Bostancı'da ağlatan kaza

Kadıköy'de, bir arkadaşlarını indirmek için yol kenarında duran 3 kadının içinde bulunduğu otomobile aynı yöne giden başka bir otomobil arkadan çarptı. Sürücü Esin Bakır ile arkadaşı Kübra Yalta yaralandı.

Bostancı'da ağlatan kaza
Bostancı'da ağlatan kaza
GİRİŞ 29.06.2012 10:12 GÜNCELLEME 29.06.2012 10:12

Otomobilde bulunan kadınlardan biri, arkadaşlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Kaza,  E-5 karayolu Ankara istikameti Bostancı yol ayrımında meydana geldi. İddialara göre, aynı iş yerinde birlikte çalıştıkları 2 arkadaşını 34 UD 4406 plakalı otomobiline bindiren Esin Bakır, evine gitmek için yola çıktı.  Bostancı Köprüsü'ne yaklaşık 50 metre kala arkadaşlarından birini indirmek için duran Esin Bakır'ın otomobiline  arkadan gelen Uri Çavez'in kullandığı 34 GG 1501 plakalı otomobil çarptı. Özel bir şirkette satış müdürü olarak çalışan Çavez'in çarptığı otomobildeki 2 kişi yaralandı. Aynı otomobildeki bir kadın ise yara almadan kurtuldu.  

Yaşadıkları karşısında şoka giren kadınlardan biri, olay yerinde arkadaşlarına sarılarak ağladı. Uzun süre gözyaşı döken kadını çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Yaralanan otomobil sürücü Esin Bakır ile arkadaşı Kübra Yalta'ya ilk müdahale olay yerinde vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra gelen ambulans ile  Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza sırasında hurdaya dönen otomobiller ise çekicilerle kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu