Dört ilde yollar kan gölü feci kaza: 15 ölü

Karaman'da köprüden aşağı uçan araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde 2 otobüs 1 otomobilin karıştığı kazada da 3 kişi öldü. Konya'dan da facia haberi geldi.

Dört ilde yollar kan gölü feci kaza: 15 ölü
Dört ilde yollar kan gölü feci kaza: 15 ölü
GİRİŞ 14.07.2012 07:59 GÜNCELLEME 14.07.2012 12:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre Karaman merkeze bağlı Osmaniye köyü yakınları karabent mevkiinde bir araç henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı Osmaniye köprüsünden aşağı uçtu. Araçta bulunan 4 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu ağır olan bir kişi Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TEM'DE KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde 2 otobüs 1 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı. Kazada kapıları kilitlenen otobüsün yolcuları otobüsün üstünden bır TIR'ın üzerine alındı ardından itfaiye ekipleri tarafından TIR'ın üzerinden indirildi. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Edinilen bilgilere göre Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belli olmayan 34 ZK 8492 plakalı özel oto, TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde yol çalışması nedeniyle tek şeride düzen yolda ilk olarak karşı istikametten gelen 41 PV 669 plakalı otobüse ardından kendisi gibi aynı istikamete giden Davut Sayın idaresindeki 53 HK 8492 plakalı otobüs çarpıyor. Kazada otomobilin içinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı. Şans eseri her iki otobüste olanlar kazayı yara almadan kurtuldu. Kazaya karışan otobüslerden bir tanesinin kaza nedeniyle kapılarının açılmamasından dolayı yolcular ilk olarak otobüsün üstüne çıktı ardından başka bir TIR'ın üzerine geçtiler. TIR üzerinde bekleyen yolcular ilginç görüntü oluştururken kazayı görenler uzun süre bu oyalaya şaştı. TIR üzerinde bulunan yolcular Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımı ile aşağı indirilirken kaza yüzünden yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kazada ölen ve yaralananların isim belirleme çalışmaları sürüyor.

KONYA'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ

Konya'da otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Gökhan Küçükdoğru idaresindeki 42 BJB 09 plakalı hafif ticari araç, Konya-Karapınar karayolunun 52. kilometresinde, İsmail Gürsoy yönetimindeki 27 HL 199 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada hafif ticari araç sürücüsü Küçükdoğru ile aynı araçtaki annesi Iraz ve babası Zeki Küçükdoğru kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan otomobil sürücüsü Gürsoy ile eşi Ülgen, çocukları Zeynep, Fatma ve Mehmet Can Gürsoy ambulanslarla Konya'daki farklı hastanelere kaldırıldı.

Jandarma ve polis ekiplerinin incelemeleri sonrası cesetler otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çankırı'da trafik kazası: 5 ölü, 9 yaralı(Fotoğraflı-Görüntülü)

Çankırı'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.

Ilgaz'dan Kurşunlu istikametine giden Veysi U. (46) yönetimindeki 55 DB 984 minibüs, karşı yönden gelen 58 KC 829 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen otomobille Çörekçiler mevkisinde çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Mustafa (20), Soner (37) ve Selman Pehlivan (28) ile Telat (37) ve Yunis Korkmaz (57) hayatını kaybetti.

Minibüste bulunan Hacer (49), Nedim (46), Betül (17) ve Garibe Kangal (15) ile Miray Sedef (3), Selda Çalık (26), Şuheda Teke (16), Fatmanur Köse (17) ve Sedat Demirel (59) yaralandı.

Kurşunlu ve Ilgaz Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA, AA
YORUMLAR 1
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    yüce allah rahmet eylesin.. yüce allah vefat eden kardeşlerimize rahmet etsin, yaralılara acil şifalar ve vefat edenlerin yakınlarına da bağsağlığı nasip etsin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a füze saldırısı
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!