Samsun'da feci kaza: 7 ölü

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişiyi taşıyan minibüs sulama kanalına uçtu. Feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 22.07.2012 10:02 GÜNCELLEME 22.07.2012 14:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Samsun’un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatı kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.00 sıralarında Ordu-Samsun kara yolu Akçay mevkisinde meydana geldi.

Ordu’dan Samsun’a gelen Emin Yazıcı’nın (41) kullandığı 55 TY 8078 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki yağmur suyu kanalına çarptı. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. 

Ölenlerin Kimlikleri Tespit Edildi

Kazada araç sürücüsü Emin Yazıcı ile Erdem Yazıcı (14), Damla Yazıcı (17), Şazime Yazıcı (48), Hatice Turanlı (89), Müfide Yazıcı (89) ve Rahim Yazıcı (85) hayatını kaybederken, 14 yaşındaki Eren Yazıcı da ağır yaralandı.

Ölen 7 kişinin cesedi Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı Eren Yazıcı, Ünye Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ölen araç sürücüsü Emin Yazıcı'nın öğretmen olduğu ve Bursa'ya gitmek için sahurda Artvin'den yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 7
  • yanlışlara karşı duran şahıs 11 yıl önce Şikayet Et
    kazaların nedeni. takdiri ilahi kısmı öncelik, sonrasında şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan firmalar yolcu yoğunluğundan dolayı şoförleri dinlendirmeden sürekli sefer yaptırmaktadırlar yorgun olan şoförler uykusuzluktan kaza yapmaktadırlar ayrıca havalar çok sıcak buda şoförlerin mayışmasına neden oluyor
    Cevapla
  • Ramazan KUZU 11 yıl önce Şikayet Et
    son olsun artık. yorum yazacamda sözün bittiği yer ileri geri konuşmaya ne gerek sadece dikkatlide olsanız gözünüzü döertde açsanız bir gün o gözler kapanacak tabii ama böyle olmamalı allah kalanlara sabır ölenlere rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Selim Can 11 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin. son zamanlardaki trafik kazalarındaki artış sizin de dikkatinizi çekiyor mu? ne oldu da arttı anlayan varsa açıklasın lütfen.
    Cevapla
  • bayram orhan 11 yıl önce Şikayet Et
    tek suçlu oför. çarpma yok çarpışma yok arabanın haline bak,boşuna dememişler acele giden ecele gider diye .sürat felakettir allah rahmet eylesin ,radar kontrolu yapan polislere kızan çılgın şoförlere ders olur inşallah.
    Cevapla
  • MAHİR SEYİDOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    karayolları suçlu !. bakın eğer o yağmur kanalının ve o beton bilok 7 kişinin katidir. dolayısıyla karayolları bunun hesabını vermelidir? allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı