Bursa'da trafik kazası

Bursa'da bir çiftliğe yem götürürken sağ şeritten sola ani dönüş yapan kamyona çarpan kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada kamyonetin tavanı kağıt gibi yırtıldı.

Bursa'da trafik kazası
Bursa'da trafik kazası
GİRİŞ 26.07.2012 16:10 GÜNCELLEME 26.07.2012 16:10

Alınan bilgiye göre kaza, Bursa-Ankara karayolu Kestel ilçesi Ümitlan Rampası'nda öğle saatlerinde meydana geldi. Ankara karayolu üzerindeki bir çiftliğe yem getiren 39 AU 618 plakalı kamyonun sürücüsü Mustafa E., yolun solundaki çiftliğe girmek için önce ana yolun sağında durakladı. Tek yönlü yolda arkasından gelen trafiği kontrol etmeden yolun sonuna dönmek isteyen kamyona, Bursa'dan İnegöl'e gıda maddesi götüren Sabri Öztürk (27) idaresindeki mini kamyonet çarptı. Kazada mini kamyonetin tavanı kağıt gibi yırtılırken, araçta sıkışan ve başından yaralanan Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle Bursa-Ankara karayolu tek şeride düşerken, görgü tanıkları kamyonun tek yönlü yolda yolun sonuna dönmek için aniden hareket ettiğini ve yolu kapattığını belirterek, “Kaza kaçınılmazdı. Yolunda giden kamyonet duramayıp kamyonun altına daldı” dediler.

Kamyon sürücüsü Mustafa E. olay yerine gelen jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?