Belediye otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı

Başkent'te iddialara göre belediye otobüsünün aniden şerit değiştirmesi sonucu meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı.

Belediye otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı
Belediye otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı
GİRİŞ 26.07.2012 16:52 GÜNCELLEME 26.07.2012 16:52

Görgü tanıkları, kazanın otobüs şoförünün önce amirine daha sonra bir araç sürücüsüne sinirlenip makas atması sonucu olduğunu ifade etti.

İstanbul Yolu üzerinde meydana gelen kazada sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 YM 585 plakalı belediye otobüsü Sincan istikametine seyir halindeyken iddialara göre aniden şerit değiştirdi. Kontrolden çıkan otobüs önce 06 C 6025 plakalı servis aracına sonra İsa Karatoprak yönetimindeki 06 YT 142 plakalı otomobili çarptı. Çarpmanın etkisiyle içinde yolcu bulunan servis yan yatarken, belediye otobüsü orta refüje çarpıp güçlükle durabildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Servis aracında bulunan kazazedeler ile belediye otobüsündeki yolcular çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kazada yaralanan 11 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anında belediye otobüsünde olduğunu belirten bir kişi ise olayı şöyle anlattı: "Seyir halindeyken İstanbul yoluna girdi. Bir yerde şoförün amiri kendisini durdurdu. Telefonla konuşuyordu. 'Telefonla niye konuşuyorsun?' dedi. Şoför sinirlendi, dikkate almadı. İkinci durakta tekrar durdu. Seyir halindeyken arkadan bir araca kızdı sanırım. Biraz hareket ettikten sonra burada makas attı. Biz de burada perişan halde kaldık. Otobüs doluydu."

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar