Kaza yapan kadın sürücü kriz geçirdi

İzmir'de meydana gelen yaralamalı trafik kazasında bariyerlere çarparak durabilen kadın sürücünün panik hali, kazayı unutturdu.

Kaza yapan kadın sürücü kriz geçirdi
Kaza yapan kadın sürücü kriz geçirdi
GİRİŞ 30.07.2012 11:28 GÜNCELLEME 30.07.2012 11:28

Kaza, İzmir'in Konak ilçesi Yeşildere Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 35 CAH 44 plakalı araç sürücüsü Leyla K.Ö. (35), Atalay K. (40) idaresindeki araçla çarpıştı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Leyla K.Ö., bariyerlere çarparak durabildi. Kazadan yara almadan kurtulan Leyla K.Ö'nün arka koltukta bulunan eşi Uğur K. (30) ise başından ağır yaralandı. Aşırı kan kaybını önlemek adına vatandaşlar Uğur K.'nın başındaki kanayan bölgesine elleri ile tampon yaptı.

Bu sırada çevredekilen yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılan bayan sürücü, eşini kanlar içinde gördükten sonra sinir krizi geçirdi. Olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri ile birlikte vatandaşların yaklaşık 15 dakika boyunca sakinleştirmeye çalıştığı Leyla K.Ö., bindirildiği ambulanstan sık sık inerek eşinin araç içerisindeki durumunu kontrol etti. Kadının "Aşkım ne oldu? Aşkım iyi misin? Allah'ım ne yaptım ben?" sözleri ile yaşadığı şoku dikkat çekti.

Türkan Özilhan Trafik Hastanesi'ne kaldırılan Uğur Ö'nün hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazaya karışan diğer araçta Atalay K. (72), Soner A (22) ile Metin K (47) kazadan yara almadan kurtuldu.
Leyla K.Ö.'nün şüpheli sıfatı ile karıştığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi