Yeğenin cenazesine giderken kazada öldü

Kazada ölen 14 yaşındaki yeğenin cenaze töreni için Antalya'dan yola çıkan Gülhediye Ünal, bindiği aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.

Yeğenin cenazesine giderken kazada öldü
Yeğenin cenazesine giderken kazada öldü
GİRİŞ 31.07.2012 13:06 GÜNCELLEME 31.07.2012 13:06

Kayseri'de freni arızalanan kamyonun neden olduğu kazada ölen 14 yaşındaki Adem Öztürk'ün cenaze töreni için Antalya'dan gelen yakınlarının içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu çocuğun halası öldü, 2 kişi yaralandı.

Antalya'dan Kayseri'ye gelen Harun Ünal (21) yönetimindeki 07 NP 338 plakalı otomobil, Kayseri-Niğde karayolu İncesu ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada yaralanan Gülhediye Ünal (40) İncesu Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan sürücü Harun Ünal ile otomobilde bulunan Yusuf Curlu (29) İncesu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gülhediye Ünal'ın, Develi ilçesinde dün akşam freni arızalanan kamyonun yoldaki araçlar ile evlere çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen Adem Öztürk'ün (14) halası olduğu, Ünal'ın oğlu Harun Ünal ve yakını Yusuf Curlu ile cenaze törenine katılmak üzere Antalya'dan geldikleri öğrenildi.

-Kazada 4 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı-

Öte yandan, Develi'deki trafik kazasında yaşamını yitirenlerden Adem Öztürk'ün Fransa'da yaşadığı ve ailesiyle birlikte yaz tatilini geçirmek için memleketine geldiği belirtildi.

Adem Öztürk'ün kaza sırasında, yol kenarında park halindeki otomobillerinin içinde babası Kemal Öztürk'ü beklediği kaydedildi. Bu arada, Adem Öztürk ile halası Gülhediye Ünal'ın cenazeleri, Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük beldesinde toprağa verilecek.

Develi ilçesinde dün akşam inşaat malzemesi yüklü kamyon, freninin arızalanması nedeniyle 5 araç ve 2 eve çarparak durabilmiş, kazada 4 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu