Kasisten uçan araç takla attı: 1 ağır yaralı

Esenyurt’ta, aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç, yola yapılan yüksek kasisten zıplayıp takla attı. Bir iş yerinin bahçesine giren araçtaki 1 kişi ağır yaralandı.

Kasisten uçan araç takla attı: 1 ağır yaralı
Kasisten uçan araç takla attı: 1 ağır yaralı
GİRİŞ 01.08.2012 07:55 GÜNCELLEME 01.08.2012 08:00

Mahalle sakinleri, yola yapılan kasisin çok yüksek olduğunu ve kazalara yol açtığını söyledi.

Kaza, sabah saatlerinde Firuzköy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 34 BZ 0268 plakalı aracın şoförü, Avcılar istikametine giderken yola yapılan yüksek kasisi görmedi. Daha önce de aynı yerde kazaların olduğunu söyleyen vatandaşlar, aracın yoldaki kasise çarparak kontrolden çıktığını belirtti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra yan dönerek bir iş yerinin bahçesine daldı.

Kazada, Can Saraçoğlu ağır, arkadaşı Suat Akdemir ise hafif yaralandı. Can Saraçoğlu’nun yanında gözyaşı döken Suat Akdemir’i polis ekipleri teskin etmeye çalıştı. Arkadaşının başında bir müddet bekleyerek destek olmaya çalışan Akdemir'i olay yerinden polisler uzaklaştırdı. Olay yerine çağrılan ambulans, yaralı Can Saraçoğlu’nu hastaneye kaldırdı.

Kasis sebebiyle daha önce de birçok kazanın olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Kaç kez belediyeyi ve birçok yeri aradık ancak ilgilenen olmadı. Gelen araçlar kasisleri görmüyorlar ve kaza yapıyorlar“ şeklinde konuştu.

CİHAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı