Isparta'da kazalar MOBESE'de

Isparta'da meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 04.08.2012 11:48 GÜNCELLEME 04.08.2012 11:54

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan ilginç kazalar yer alıyor. Görüntülerde Mimar Sinan Caddesi'nde trafikte koşarak yolun karşısına geçmek isteyen bir çocuk, otomobilin çarpması sonucu bir süre sürükleniyor. Daha sonra aracın önünden kalkan çocuk, otomobilin hızlı olmaması nedeniyle kazadan yara almadan kurtuluyor.

Vatan Mahallesi Karakavak Caddesi'nde ise sinyalizasyon bulunmayan kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerde maddi hasar meydana gelirken, 5 kişi de hafif yaralandı. Kaymakkapı Meydanı'nda ise ışık ihlali yapan araca başka bir araç çarptı.

Otogar Kavşağı'nda meydana gelen kazada ise kırmızı ışıkta geçen kamyonet, bir otomobille çarpıştı. Kazada maddi hasar oluştu. Demirköprü Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında da Adnan Menderes Bulvarı'na dönen otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Kazada yaya ağır yaralandı.

Vatan Mahallesi Karakavak Caddesi'nde ise minibüs, motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten yol kenarına fırlayan sürücü ağır yaralandı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti