Van'da trafik kazası: 2 yaralı

Van'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, sürücüyü sıkıştığı yerden İl Acil ve Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve vatandaşlar çıkardı.

Van'da trafik kazası: 2 yaralı
Van'da trafik kazası: 2 yaralı
GİRİŞ 08.08.2012 13:15 GÜNCELLEME 08.08.2012 13:15

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan ve Fatih Caddesi'nin kesiştiği trafik ışıklarında meydana geldi. Zeki Yatkın, yönetimindeki 65 NE 206 plakalı araçla Erciş istikametinden şehir merkezine seyir halinde iken Fatih Caddesi trafik ışıklarında durdu.

Işıkların yeşil yanmasıyla İstasyon Mahallesi'ne gitmek üze sola dönerek seyir halindeki araçla, şehir merkezinden gelen F.Z. yönetimindeki 65 EN 165 plakalı resmi araçla çarpıştı.

Kaza sonrası sürücü Yatkın, araç içerisinde sıkıştı. Kısa sürede bölgeye giden 112 Acil Servis ekipleri, Yatkın'a sıkıştığı yerde müdahale ettikten sonra AFAD ekipleri beklendi. AFAD ekipleri ile vatandaşların da yardımı ile Yatkın'ı sıkıştığı yerden kurtararak ambulansa hastaneye götürdüler. Yatkın ve kazada hafif yaralanan minibüs sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı