Yoldan çıkan araç trenin üstüne uçtu!

Adana'da kadın sürücü, üst geçitte seyir halindeyken bir otomobil çarpması sonucu yoldan çıkarak köprüden aşağı uçtu.

GİRİŞ 16.08.2012 12:14 GÜNCELLEME 16.08.2012 12:28

Kaza, merkez Seyhan ilçesindeki Kasım Gülek Köprüsü'nde meydana geldi. 01 BSN 67 plakalı aracın yönetimindeki İsmet Sertdal (26) köprü üzerindeki çalışma nedeniyle yol üzerinde bulunan kaldırımlara çarpmamak için ani manevra yaptı. Sertdal, yaptığı ani manevra nedeniyle sol şeritten gelen 01 BN 615 plakalı otomobile çarptı.

Kaza nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 01 BN 615 plakalı otomobil yönetimindeki Beyza Aksan ve aracın içinde bulunan 2 kişi köprünün demir korkuluklarını yıkarak, tren yolunda bulunan bir trenin üstüne uçtu.

Kazayı gören vatandaşlar araçta bulunanları çıkartarak durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sağlık durumları iyi olan sürücü Aksan ve iki arkadaşını kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Daha sonra olay yerine giden sürücü ve arkadaşları araçlarına çarpan Sertdal'ı darp etmek istedi. Polis ekiplerinin araya girmesi ile sakinleştirilen grup, daha sonra polis merkezine götürüldü.

Yaralıları araçtan çıkartan Ercan Kara isimli vatandaş ise arabanın aşağı uçtuğunu görünce yaralıları çıkartmak için arkadaşları ile birlikte raylara indiklerini belirterek, kazada yaralananın olmadığını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti