Acısını unutup oğlunu sakinleştirdi

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında yaralanan anne, kafasından akan kana ve çektiği acıya aldırmayarak korkudan ağlayan küçük oğlunu sakinleştirmeye çalıştı.

Acısını unutup oğlunu sakinleştirdi
Acısını unutup oğlunu sakinleştirdi
GİRİŞ 16.08.2012 12:59 GÜNCELLEME 16.08.2012 12:59

Edinilen bilgiye göre Ali G.'nin kullandığı 38 E 2012 plakalı otomobil ile Erol Y. yönetimindeki 38 UP 801 plakalı otomobil, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'ndaki ışıklı kavşakta çarpıştı. Ali G.'nin kullandığı otomobilde bulunan Şerife G. (22) ile 2 yaşındaki oğlu F.E.G. kafasından yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından otomobilden dışarı çıkarılan Şerife G., kaldırımda oturarak, "Kolum tutmuyor" diye feryat etti. Kafasından yaralanan oğlunun korku dolu çığlıklarını duyan anne Şerife G., "Oğlum nerede? Oğlumu getirin bana" diye seslendi. Oğlunu kucağına alan anne, tüm acılarını unutarak 2 yaşındaki F.E.G.'yi, "Korkma annem bir şey yok" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Sürücüler kazaya kimin sebep olduğu konusunda tartışırken, olay yerine gelen polis ekipleri, ambulansın yaralıları alabilmesi için tıkanan trafiği kontrollü olarak açtı.

Yaralılar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı