Samsun'da trafik kazası: 3 ölü

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Samsun'da trafik kazası: 3 ölü
Samsun'da trafik kazası: 3 ölü
GİRİŞ 27.08.2012 19:52 GÜNCELLEME 27.08.2012 20:12

Kaza, Terme ilçesine bağlı Akçay mevkisinde meydana geldi. Ordu'dan Samsun istikametine gitmekte olan Ali Yalnız(45) idaresindeki 34 GF 4605 plakalı kamyon aniden kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı yöne geçen kamyona Samsun'dan Ordu yönüne gitmekte olan Bekir Yıldırım'ın kullandığı 55 SP 141 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil, Ünye'den Samsun istikametine gitmekte olan Seyhun Altunay idaresindeki 61 KD 720 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Her iki otomobilinde hurdaya döndüğü feci kazada Özge Üstün Altunay, Bekir Yıldırım ve Ayşegül Kartal olay yerinde hayatını kaybederken, kazada Seyhun Altunay, Defne Altunay ve Hatice Orhan yaralandı. Yaralılar Terme Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazada ölenlerin cenazeleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Bu arada, kazada hayatını kaybeden Bekir Yıldırım'ın, 2009 yılında Samsun'da düğün dönüşü meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı