Edirne'deki kazada ölü sayısı 7 oldu

Edirne-Havsa karayolunda meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor.

Edirne'deki kazada ölü  sayısı 7 oldu
Edirne'deki kazada ölü sayısı 7 oldu
GİRİŞ 01.09.2012 23:39 GÜNCELLEME 02.09.2012 03:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Kaza, D-100 Karayolu'nun Havza ilçesi çıkışında meydana geldi. Edirne-Kırklareli-Tekirdağ hattında yolcu taşıyan bir minibüs, hatalı sollama yapması sonucu, karşı yönden gelen kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, Edirne'deki hastanelere kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

Edirne'de kamyonetle yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Ölen ve yaralananların kimlikleri tespit edildi.Mehmet Doğan yönetimindeki 39 NH 750 plakalı kamyonet, Havsa-Edirne karayolunun 2. kilometresinde Cemal Ağdemir idaresindeki 22 DE 886 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı.

Kazada, sürücüler Ağdemir ve Doğan ile araçlarda bulunan yolculardan Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak, Hasan Öztürk ve Mihriban Dilek öldü.

Kazada yaralanan İdris Nevşehir, Gökhan Yılmaz, Özer Akbulut, Alican Çiçek, Nurullah Doğan, Bora Edis ve Fatma Yaman 112 Acil Servis ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: İHA-CİHAN
YORUMLAR 1
  • Murat Taner 11 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten ehliyet olayını iyice gözden geçirmek gerek. önüne gelene ehliyet veriliyor gardaşım ya.. bu ne ya. çoluk çocuk ehliyeti alıp trafiğe çıkıyor. herkesin ehliyeti tekrar gözden geçirilsin. en ufak trafik hatasında ehliyet puanlarından 20 puan düşürülsün. ceza puanları artırılsın. ehliyet çok "ciddi" . trafik kazalarında kaç kişi sakat kaldı. ne kadar maddi kayıp var bir hesap edin. savaştan beter yav :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler