Çorum'da trafik kazası: 2 ölü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kamyon, traktör ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerden birinin emekli emniyet müdürü olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden şahsın çalan telefonunu eline alan komutan acı haberi veremedi.

Çorum'da trafik kazası: 2 ölü
Çorum'da trafik kazası: 2 ölü
GİRİŞ 25.09.2012 18:12 GÜNCELLEME 25.09.2012 18:12

Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan Sami Öztaş (64) yönetimindeki 34 SAM 12 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçerek önce Hüseyin Güler (23) yönetimindeki 66 KL 898 plakalı kamyona, daha sonra Haydar Çakıltepe (63) yönetimindeki 19 LE 426 plakalı traktöre çarptıktan sonra şarampole devrildi. Çarpmanın etkisiyle kamyon, traktör ve otomobil hurdaya dönerken, kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık görevlileri, polis ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olası bir trafik kazasına meydan vermemek için çevrede güvenlik tedbiri aldı.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Sami Öztaş ve eşi Önay Öztaş (67) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ölenlerden Önay Öztaş'ın emekli emniyet müdürü olduğu öğrenildi.

Jandarmanın, kazada hayatını kaybeden Önay Öztaş'ın çantasında kimlik aradığı sırada cep telefonu çaldı. Telefonu açan astsubay çocuklarına acı haberi veremeyerek, "Kaza yaptılar ama şu an yaralı, size cevap veremezler. Hastaneye gidiyorlar" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?