Şiddetli kazada camdan fırladılar!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kamyonun çarptığı minibüs içersindeki üç kişi çarpmanın etkisiyle camdan yola savruldu. Yaşanan bu feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 12.10.2012 11:31 GÜNCELLEME 13.10.2012 00:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kahta istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan Ömer Fırat yönetimindeki 63 YH 193 plakalı kamyon Kahta Öğretmenevi kavşağında yolun karşısına geçmekte olan Cevher Geyik yönetimindeki 46 P 8740 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kamyonun minibüsü biçtiği bu kazada, minibüs içerisindeki sürücü Cevher Geyik, yanında oturan akrabaları Ramazan Geyik ve Celal Geyik camdan fırlayarak yola savruldu.

Yaşanan bu feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Can pazarının yaşandığı kazada kamyon yaklaşık 50 metre gittikten sonra durabildi. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar yola savrulan yaralılara yardım etmek için olay yerine koştu. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı. Kapanan yol araç parçalarının temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • sait sağırkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    bak böyle öldü!!!. bu haber anlayışını hiç anlamış değilim. bak kamyon nasıl çarptı,işte kadını böyle ezdi, genç adam böyle öldü.. ya insaf! sadece bu haber için yazmıyorum. ama insan ölümle sonuçlanmış bir görüntüyü anasayfasına koyup defalarca tekrar ettirir mi? her saniye bak nasıl can verdi diye haber görüntüsü koyuyorsunuz! orada çarpılan senin annen abin kardeşin de olabilir ozaman koyabilecek misin bu görüntüleri!!!!!!!!!!!!!!! koy haberin içeriğine çok meraklı varsa insan nasıl ölüyor , izlesin! tekrar söylüyorum sadece bu haber için yorum yapmıyorum!!!!!! sırf bu yorumu yazabilmek için bu siteye üye oldum...
    Cevapla
  • Hakan Can 11 yıl önce Şikayet Et
    şöför mahallinde oturan(lar)ın hatası malesef!. kamyoncunun hiçbir günahı yok. şöförün yanında oturanlar şöförün görüşünü engellerler ve çoğu zaman da yanıltırlar. ben yanımda biri otururken dönüşlerde hem ona sorarım hem de kendim görmek için canım çıkar. şöförün yanında oturanlar en az şöför kadar kendilerini sorumlu hissetmeliler.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    kamyon bu ya, şakası yoktur.!. .................
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    minibusu suren sahisin ehliyetine kesin el konup bidaha verilmemeli. bu arkadas birakin motorlu arac afedersiniz amma esek bile suremez gozun kormu ulan yolu kesecen ustelik hic karsi yolda ne var bakmiyacan kamyoncu da hatali yada beceriksiz en azindan o ya saga yanasa bilir yada frenleyeip dahada yumusak vura bilir idi kamyon da tam hiz vurup geciyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
IMF'den Türkiye açıklaması