7 metreden uçuruma yuvarlandılar: 6yaralı

Konya'nın Ereğli İlçesi'ne bayram iznine gelen 43 yaşındaki polis memuru Ali Akdoğan yönetimindeki otomobil, köprüden geçerken kontrolden çıkarak yaklaşık 7 metre yükseklikten atık su kanalına uçtu. Kazada 6 kişi yaralandı.

7 metreden uçuruma yuvarlandılar: 6yaralı
7 metreden uçuruma yuvarlandılar: 6yaralı
GİRİŞ 29.10.2012 10:33 GÜNCELLEME 29.10.2012 10:36

Kaza, Ereğli İlçesi Sazgeçit Beldesi yakınlarında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'nın Serik İlçesi'nde polis memuru olarak görev yapan ve bayram iznini geçirmek için memleketi Ereğli'ye gelen Ali Akdoğan, köprüden geçerken 02 HK 999 plakalı otomobilinin kontrolünü yitirdi. Otomobil, korkuluk bulunmayan köprüden Ereğli Şeker Fabrikası'na ait atık su kanalına uçtu. Yaklaşık 7 metre yükseklikten uçan otomobil içinde bir metre derinliğinde su akan kanala ters düştü.

 Kazada, otomobil sürücüsü Ali Akdoğan, yanında bulunan eşi Elmas (40), çocukları Merve (16), Melike (14) ve Tahir Berkay (10) ile yeğeni Faruk Enes Akdoğan (6) yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımı ile içine su dolan otomobilden güçlükle çıkarıldı. Yaralılar otomobillerle ve 112 Acil Servis ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

 Ailenin, Ereğli İlçesi'nde alışveriş yaptıktan sonra memleketleri olan Ereğli'nin Kutören Beldesi'ne gittiği öğrenildi. Olay yerine gelen bazı vatandaşlar, köprünün korkuluklarının yıllardır yapılmadığını ve tedbir alınmadığını ileri sürerek tepki gösterdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti