Amasya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Amasya'da kontrolden çıkan bir otomobil orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Amasya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Amasya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 31.10.2012 21:59 GÜNCELLEME 31.10.2012 21:59

Kaza, Amasya'ya üç kilometre uzaklıktaki Ferhatarası mevkiinde meydana geldi. Amasya istikametinde seyreden Dursun Çulha (43) yönetimindeki 05 EF 118 plakalı otomobil, dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, karşı yönden gelen Mustafa Coşkun (42) yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybeden Mustafa Coşkun Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazaya karışan diğer araçtaki Murat Çulha (21) aynı hastanede tedavi altına alındı.
Yaralılardan Dursun Çulha ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın ardından bir süre araç trafiğine kapalı kalan yol, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yeniden açıldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!