E-5'te feci kaza: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Kartal'da E-5 karayolu üzerinde seyreden aracın aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan yaya üst geçidi merdivenlerine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

E-5'te feci kaza: 2 ölü, 1 ağır yaralı
E-5'te feci kaza: 2 ölü, 1 ağır yaralı
GİRİŞ 24.11.2012 06:19 GÜNCELLEME 24.11.2012 09:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kartal-Maltepe istikametinde kullandığı otomobille aşırı hız yaptığı ileri sürülen 21 yaşındaki Mesut Yılmaz, yoldan çıkarak üstgeçidin merdivenlerine çarptı. İkaz sesini susturmak için emniyet kemerini koltuğun arkasından takan araç sürücüsü Yılmaz ve ön koltukta oturan 19 yaşındaki Sinan Sönmez, kazada hayatını kaybetti.

Kaza, iddiaya göre, O1 Karayolu üzeri Maltepe mevkiinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Kullandığı 34 GY 8550 plakalı otomobille Kartal yönüne giden Mesut Yılmaz, aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan otomobil, yaya üst geçidinin giriş merdivenlerine çarptı. Kazayı görerek duran sürücüler durumu itfaiye ve 112 Hızır Acil'e bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobilde sıkışan Mesut Yılmaz, Sinan Sönmez ve Semih İbiş yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mesut Yılmaz ile Sinan Sönmez'ın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Semih İbiş ise ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yapılan incelemenin ardından Mesut Yılmaz ile Sinan Sönmez cesetleri aynı hastane morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturma başlattı.

EMNİYET KEMERLERİNİ ARKALARINDAN TAKMIŞLAR

Kazanın ardından yapılan incelemelerde, öndeki iki koltuğun emniyet kemerlerinin ikaz sesini susturmak için arkadan aparata takıldığı saptandı. Ayrıca olay yerinde yaklaşık 100 metre uzunluğunda fren izine de rastlandı. Hurdaya dönen araç çekiciyle otoparka çekilirken, polis kazayla ilgili mobese kameralarını incelemeye aldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • yunus doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    vade dolmuş... emniyet kemerini takıp da ölenlerde var onlar niçin öldü diye kendimize sorduğumuzda işte başlıkta belirttiğim cümle ortaya çıkıyor vadeleri dolmuştur..ama tedbiri elden bırakmamak lazım vade saatin gelmemiştir birde ömür boyu sakat kalıp sürünmekte var işin içinde..
    Cevapla
  • madalyonun tersi 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bilir.... emniyet kemeri takmak kuraldır,tedbirdir,riski azaltır,adı üzerinde emniyet içindir.fakat eğer taksalardı yaşıyor olacaklardı demek islam anlayışına terstir.bunu ancak ALLAH bilir.
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    emniyet kemerini arkadan takmak delikanlılık değilmi . ne oldu şimdi ALLAH rahmet eylesin , ama bu kemeri niye yapmışlar niye takılmamış bunun hesabını ALLAHda sorar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu