Denizli'deki ilginç kazalar şaşırttı

Denizli'de meydana gelen kazaların MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri izleyenleri şaşırtıyor.

GİRİŞ 22.12.2012 10:55 GÜNCELLEME 22.12.2012 15:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Denizli'nin çeşitli yerlerine yerleştirilen MOBESE kameraları sayesinde kazaların nasıl meydana geldiği belirlenirken, Denizli'de birbirinden ilginç kazaların MOBESE kameralarına yansıdığı anlar herkesi şaşırtıyor.

Birçok kazada sürücülerin dikkatsizliği ön plana çıkarken, bazı kazalarda kırmızı ışık ihlali, bazı kazalarda ise aşırı hız adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Sürücülerin şerit değiştirirken dikkatsizlikleri sonucunda da birçok kaza meydana gelirken, motosiklet sürücülerinin de sık sık kazalara karışması dikkat çekiyor.

Bir kazada yere dökülen bir maddeden dolayı kayan araç yan yatarken, diğer bir kazada kırmızı ışıkta beklemeyen aracın hızla karşıya geçen araca vurması saniye saniye MOBESE kameralarına yansıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • redirect 11 yıl önce Şikayet Et
    kuant quazar uzayda mı yaşıyon ?. bu ülkenin yolları şimdikinden daha iyi olmadı hiç. seyehat eden herkes bilir bunu. doluyada boşada konuşmaktan başka işiniz olmazmı sizin ? nasıl bir zihniyettir bu ?
    Cevapla
  • kuant quazar 11 yıl önce Şikayet Et
    milleti suclamayi birakin, devlet sorumlujdur bunlardan!. bir kere yollarin trafik sinyalizasyon ve seritlemesi yok ya da yetersiz. verilen vergilerin bir manasi var! mbnin kasasinda durup gururlanmanin bir manasi yok hizmet olarak geri donmeli. tum mobese goruntulerinde dikkatimi ceken ilk sey yollarda seritlerin olmamasi yada zar zor gorunur olmasi. yurtdisinda yasayanlar daha iyi anlar ne demek istedigimi zira yollarin bakimi o bicim bizdeki gibi beyfendilerin keyfi musade ettigi zaman degil. her yil binlerce insan kazalarda ya sakat kaliyor ya da oluyor ve bunda umursamaz devletin payi buyuk. ayrica trafik egitiminde cok ciddi adimlarin atilmasi lazim. sadece agir ceza verip baska bir gelir kaynagina donusturmemek lazim bu isi. tarfikten kesilen cezalar yine trafige ve egitme harcanmali.
    Cevapla
  • Ali Asker 11 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı ışıkta geç....!!!. kırmızıda geçmekmi gerekiyor yoksa durmakmı anlamadım ben, sadece bizde var heralde kırmızıda durmak gerekirken geçmek...!!! bu kurallar uzaylılar için galiba...
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    kural ihlalimi ararsin ne ararsan var. en sondan bir önceki cok dikkatimi cekti tirin devrilmesine neden olan kirmizi arac bir sey olmamis gibi birde kaciyor yazik.. ılk görüntü dahada enteresan yani en sagdan en sola geciyorsun dönmek icin enteresan bir cok kisi dikkat ediyorumda köyde arac kullaniyor sanki kural yok v.s.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!