Gençler ölümden böyle döndüler

Bursa'da evlerine giden gençlerin ölümden dönme anı ile bir tırın önüne direksiyonu aniden kıran kamyona çarpma anı kameralara yansıdı. Araçlarından panikle çıkan gençlerin yaşadığı korku kameralara yansıdı.

GİRİŞ 02.01.2013 10:55 GÜNCELLEME 02.01.2013 11:07

Bursa'da iki gün önce meydana gelen trafik kazasının yaşandığı yerde yeni bir trafik kazası meydana geldi.

Gece saatlerinde evlerine dönen gençlerin içinde bulunduğu araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaldırıma uçtu. Aşırı süratli otomobilin çarpma anı bir işyerinin kamerasına yansırken, kazanın etkisi ile şoka giren gençlerden biri araçtan inerek yere yığıldı. Elini başının arasına koyan gençleri, kazayı gören vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kazanın şokunu atlatamayan gençler, otomobilin yola savrulan parçalarını toplamaya çalıştı. Kaza yapan araç, olay yerine gelen çekici vasıtasıyla kaldırımdan alındı.

Kazanın yaşandığı yerde 2 gün önce de kaza meydana gelmiş, yaşanan kazada direksiyon sürücüsü aracı başında bayılmıştı.

DEVRİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Bursa'daki kazalar kameralar tarafından saniye saniye kaydedilirken, bir tır sürücüsü aniden önüne kıran kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile havaya kalkan kamyon sol tarafa doğru savruldu. Devrilmekten son anda kurtulan kamyon yol ortasında dururken, kamyon sürücüsü neye uğradığını şaşırdı. Kamyondan inerek olan biteni anlamaya çalışan sürücüler, kazanın şokunu üzerinden uzun bir süre atamadı. Kazayı gören diğer sürücüler ise oldukları yerde durakladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi