Konya'da sis kazalara neden oldu: 38 yaralı

Konya'nın şehirlerarası yolları ve ilçelerinde sis ve gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 38 kişi yaralandı.

Konya'da sis kazalara neden oldu: 38 yaralı
Konya'da sis kazalara neden oldu: 38 yaralı
GİRİŞ 15.01.2013 12:17 GÜNCELLEME 15.01.2013 12:17

Edinilen bilgiye göre, saat 08.30 sıralarında Tavşançalı Kulu karayolunun 10. kilometresinde yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayitoglu'nun da içinde bulunduğu otomobil ile aralarında otobüs, otomobil ve TIR'ın bulunduğu 9 araç birbirine girdi.

Meydana gelen zincirleme kaza sonrası aracından inen Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayitoglu'nun şoförü Zeki Barutçu'ya, buzlu yolda ani fren yapınca kaymaya başlayan otobüs çarptı. Kazada Zeki Barutçu, Ali Dinç, Mehmet Orman, Hasan Doğramacı, Mehmet Yaka, Abdullah Güner ve Hasan Atıcı yaralandı. Yaralılardan Ali Dinç ve Mehmet Orman yapılan ilk müdahalelerinin ardından Konya'ya sevk edildi. Diğer yaralılar ise Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan karayolu, araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla tekrar normale döndü.

Öte yandan, gün içerisinde de Konya'nın şehirlerarası yollarında ve ilçelerinde çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Çumra ilçesine bağlı Alibeyhüyüğü Sırçalı kasabasında minibüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi yakınlarda öğrenci taşıyan servis minibüsünün karıştığı kazada ise 7 öğrenci yaralandı. Aksaray karayolunun 33. kilometresinde yabancı uyruklu kişilerin içinde bulunduğu 42 A 8091 plakalı otomobil de TIR ile çarpıştı. Kazada, Majit attoli (24), Ghahraman Asadzadeh (38), Ahmad Asadzadeh (26) isimli yabancı uyruklu vatandaşlar yaralandı. Son olarak Aksaray yolu Ketenci Kavşağında otomobilin yoldan çıkması sonucu 1 kişi yaralandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı