Denizli'de trafik kazası

Denizli'de, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayan minibüs karşı şeride geçerek iki araçla çarpıştı. Kazada, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 22.01.2013 16:45 GÜNCELLEME 22.01.2013 17:36

K.Ö yönetimindeki 20 YF 958 plakalı minibüs önce aydınlatma direğini devirdi daha sonra karşı şeride geçerek 20 ET 639 ve 20 DF 884 plakalı araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar savrulurken, araçlarda bulunanlar hava yastıkları sayesinde hayata tutundu. Kazanın ardından yol trafiğe kapatılırken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.

Yaralanan K.Ö ile diğer araçlarda bulunan Mehmet Ç ile Metin M ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yol, polis tarafından kontrollü şekilde trafiğe açıldı.

Kazayı gören vatandaşlar bölgede sürekli kazanın olduğunu ancak hiçbir önlemin alınmadığını söyledi. Kazanın meydana geldiği yolda yağmurun ardından sürekli su birikintisi olduğunu belirten bir vatandaş, "Geçen günlerde bu bölgede kaza oldu. İnsanların canı yanıyor. Bunu herkese söylüyoruz ancak kimse bizi dinlemiyor. İnsanlar mağdur oluyorlar" dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Kaza ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, su birikintisinin olduğu bölgeye gelen minibüsün yolun ortasındaki aydınlatma direğini devirerek karşı şeride geçtiği görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı