Alkollü sürücü kamyonuyla büfeye girdi

Bilecik'te, alkollü bir sürücü, kamyonetiyle önce direğe çarptı, sonrada büfeye girdi. Büfenin önünde oturan yaşlı kadın ise kılpayı kamyonun altında kalmaktan kurtuldu.

Alkollü sürücü kamyonuyla büfeye girdi
Alkollü sürücü kamyonuyla büfeye girdi
GİRİŞ 03.02.2013 08:16 GÜNCELLEME 03.02.2013 08:16

Olay, akşam saatlerine merkez Pelitözü Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehir merkezine gitmek isteyen S.T. idaresindeki 11 AR 626 plakalı kamyonet, önce yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ardından 15 metre ilerdeki büfeye girdi.

Kazanın şiddetiyle büfenin camları patlarken, Kamyonet şoförü S.T. ve yanında bulunan A.T. sıkıştıkları yerden 112 Acil servis ekibince kurtularak Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumları iyi olan sürücü S.T.'nin 315 promil, A.T.'nin ise 295 promil alkollü oldukları öğrenildi. Kamyonetin elektrik direğine çarpması nedeniyle uzun süre elektrikler kesilirken, kazadan yaklaşık 1 dakika önce büfenin önünde oturan yaşlı kadın, kamyonun altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Büfe sahibi Cemal Külhan, gürültü ile beraber elektriklerin kesildiğini daha sonra ise kamyonun büyük bir gürültü ile büfeden içeri girdiğini söyledi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması