Çorum'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever hayatını kaybetti.

Çorum'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Çorum'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 25.02.2013 13:54 GÜNCELLEME 25.02.2013 13:54

Edinilen bilgiye göre, Zülfikar Yurtsever'in (38) kullandığı 19 DZ 522 plakalı otomobil, Sungurlu-Boğazkale karayolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 EV 8232 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever ve eşi Özlem (36) ile çocukları Yusuf Sezai (7) ve Senagül Yurtsever (11) ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zülfikar Yurtsever, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Sungurlu'daki ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından tır sürücüsü Jandarma tarafından gözaltına alınırken, bir süre trafiğe kapatılan yol, araçların yoldan kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Kazada hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever için Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır ilçede görev yapan Yurtsever'in mesleğine aşık bir insan olduğunu belirterek, ''İşini çok ciddiye alan bir mesai arkadaşımızdı. Kendisine daha 15 gün kadar önce başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesi vermiştir. Ama bugün de cenaze törenine katılıyorum. Çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin'' diye konuştu.

Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Çorum Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve meslektaşlarının katıldığı törenin ardından Yurtsever'in cenazesi, memleketi Tokat'a gönderildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor