Tunceli

Tunceli Valisi Kaymak:

12:08 30 Eylül 2016
Tunceli Valisi Kaymak:

Tunceli Valisi Osman Kaymak, "Tunceli, terör bölgesi olmasına rağmen her geçen gün gelişmekte ve kalkınma noktasında ilerlemektedir." dedi.

Vali Kaymak, sabah saatlerinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) konut yapmayı planladığı kent merkezindeki Aktuluk Mahallesi'ne gelip konutların yapılacağı arsada incelemelerde buldu, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Önder Yurdakul'dan proje ve arazi hakkında bilgi aldı.

İncemeler sonrası açıklama yapan Kaymak, 98'i 2+1, 106'sı 3+1 planlanan konutların yapılacağı alanın kentin en güzel noktalarından biri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"TOKİ'nin yapacağı bu güzel yatırımdan tüm vatandaşlarımızı faydalanmaya davet ediyoruz. Konut başvuruları Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzde devam etmektedir. Tunceli, terör bölgesi olmasına rağmen her geçen gün gelişmekte ve kalkınma noktasında ilerlemektedir. Munzur Üniversitemize yakın bölgede yer alan, kentimizin gelişmesine ve konumu itibarıyla ilimizdeki kentsel dönüşüme katkı sağlayacak olan sosyal konut projemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Kentte, söz konusu konutlar için 19 Eylül'de başlayan başvuruların 21 Ekim 2016'ya kadar devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.