Tunceli

Tunceli Valisi Kaymak muhtarları dinledi

18:27 05 Nisan 2017
Tunceli Valisi Kaymak muhtarları dinledi

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Tunceli Valiliğinde yapılan toplantıda konuşan Kaymak, köylerin gelişen sorunlarının tespiti ve çözümü için ilgili kurumların işbirliği içinde çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Muhtarların yerel yönetimlerin eli kolu olduğunu ve yerelde sorunları en iyi bilen seçilmişler olduğunu belirten Kaymak, "Valiliğimiz, belediyemiz, bütün kurumların kapıları her zaman muhtarlarımıza açıktır ve sorunlarınızı, isteklerinizi, taleplerinizi her zaman bize iletebilirsiniz. Bizler her zaman her konuda sizlerin yanınızdayız ve sizleri dinlemeye hazırız. Köylerinizin, mahallelerinizin eksikliklerini gidermek için hep beraber çalışmalar yürüteceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Konuşmasında şehirlere ne tür hizmetler gidiyorsa köylere de o hizmeti götüreceklerini ifade eden Kaymak, şunları söyledi:

"Siz muhtarlar seçimle gelmektesiniz. İhtiyar heyetinizle birlikte önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Köyünüzde ve mahallenizde yaşananları, orada olan biteni bize haber vermelisiniz. Terörle mücadelemiz devam ediyor. Terör örgütü dağlarda gezmeyecek. Kimseye baskı yapamayacak. Köylerimiz de şehir gibi olacak. Yeter ki, halkımız devletine bağlı olsun. Sizler bize destek olacaksınız bizde sizin hizmetinize koşarak sorunları bir bir çözmeye devam edereceğiz."

2017 yılı KÖYDES projesi kapsamında yapılacak çalışmalara da değinen Kaymak, KÖYDES yatırımları için 14 milyon 126 bin lira kaynak aktarıldığını ve bu kaynakla köylerin temel alt yapı hizmetlerini, içme suyu, yol ve kanalizasyon gibi sorunlarını çözeceklerini de sözlerine ekledi.

Toplantıya, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım ile kentteki kamu kurumlarının müdürleri de hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.