Tunceli

Vali Sonel'in, Pertek ilçesini ziyareti

16:35 25 Ağustos 2017
Vali Sonel'in, Pertek ilçesini ziyareti

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncel Sonel, Pertek ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Sonel, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Sağlık Müdürü Sercan Özaydın, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya ile birlikte Pertek ilçesini ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamanın devamında Vali Sonel'in ziyaretine ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Vali ve Belediye Başkan Vekili Sonel, ilçede esnafları, şehit, gazi, öksüz, yetim, yaşlı ve engelli aileleri ile bakır işleme atölyesi ve Avrupa Birliği hibe programıyla hayata geçirilen Kırsaldan Umutlar Filizleniyor Projesi kapsamında pestil ve orcik üretimi yapan tesiste incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı."

Açıklamada görüşlerine de yer verilen Vali Sonel'in, şunları kaydettiği bildirildi:

"İlçe ziyaretlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinleyeceğiz. İnsanlarımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstereceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.