Tunceli

Vali Sonel'in yeni eğitim öğretim yılı mesajı

14:56 15 Eylül 2017
Vali Sonel'in yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim dönemi nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Sonel mesajında, geleceğin teminatı çocuklar ve onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışarak fedakarlık gösteren aileler ile kentin her yerinde hizmet veren öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılının heyecan ve sevincini paylaştığını belirterek açıklamasında şunlara yer verdi:

"Valilik olarak, bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinciyle temel eğitimden orta öğretime, mesleki eğitimden yaygın eğitime kadar çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız.

Sayın veliler, öğrencilerimizin eğitiminde yalnız okulların değil velilerin eğitimlerinin de büyük payı olduğunu, bu payınız çok önemlidir. Bu nedenle daima okul ve öğretmenlerle iş birliği içinde olmanızı istiyoruz. Değerli öğretmenler işiniz zor fakat hiçbir meslekle mukayese edilmeyecek kadar şerefli ve kutsaldır. İlimizde eğitim kalitesini üst sıralara taşıma gayretlerimize bu yılda gereken desteği sağlayacağınıza olan inancım tamdır. Yapacağınız fedakarlıklar için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler, sizleri en güzel şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailenizin maddi ve manevi emeğini boşa çıkarmayarak, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan hiç şüphem yoktur.

Çağımızın bilgi çağı olduğunu bilerek sizlerin hizmetine sunulmakta olan tüm teknolojik imkanlardan en üst düzeyde faydalanmanızı arzu ediyorum.Güçlü bir Türkiye sizlerin kaliteli eğitim ve öğretim görmeniz ile mümkündür. İlimizi ve ülkemizi şu an bulunduğu yüksek konumdan daha ileriye taşıyacak ancak ve sadece sizlersiniz. Sizler için ne yapsak azdır."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.