Tunceli

Tunceli'de "Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı

13:53 21 Şubat 2018
Tunceli'de "Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı, Tunceli'de yapıldı.

Tunceli Valiliği Toplantı Salonu'nda Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel Başkanlığında yapılan toplantıda, proje tanıtım sunumunun gösterimiyle başladı.

Toplantıda konuşan Sonel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan projenin, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Projenin ülke açısından, hayati öneme sahip olduğunu ifade eden Sonel, "Biz de Tunceli olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz ve belediyemiz başta olmak üzere, bütün birimlerimizle bu sıfır atık projesinin etkin, verimli, hızlı ve en iyi şekilde uygulanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu toplantı bunun başlangıcı. Bunun için arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar var. Siz Tunceli ailemizin yapmış olduğu çalışmalar var. Herkesin katkısını alarak çalışma yürüteceğiz. İnşallah projenin, güzel bir şekilde Tunceli'mizde uygulanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü çok önemli bir proje." diye konuştu.

Sonel, projenin uygulanması durumunda, her türlü atığın uygun şartlarda toplanarak geri dönüşüme kazandırılacağını ve israf olmayacağını belirtti.

Konuşmanın ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Önder Yurdakul, proje hakkında bilgi verdi.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ve koordinasyon gerektiren konuların görüşülmesiyle sona erdi.

Toplantıya, vali yardımcıları Selçuk Yosunkaya, Akın Zor, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.