Tunceli

Engelliler Vali Sonel'i ziyaret etti

16:31 10 Mayıs 2018
Engelliler Vali Sonel'i ziyaret etti

Tunceli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Arslan ve dernek üyeleri, Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Sonel, engellilerin yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgiler alarak, engeli olan insanların rehabilitasyonu ve topluma kazandırılmasının önemine dikkat çekti.

Engellilerle bir süre sohbet eden Sonel, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Akif Bildirici ile Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Engellilerle derneği ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Sonel, "Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının daha kolay bir hale getirilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Sizlere yılın her günü kapımız açık. Biliyorsunuz 'Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün' projemiz kapsamında hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çok güzel mutluluklara şahit olduk. Engeli olan vatandaşlarımızın hayatını daha yaşanılır kılmak için ihtiyaçlarına göre biçimlenen çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.