Tunceli

Vali Sonel PÖH'lerle mangal keyfi yaptı

19:11 28 Temmuz 2018
Vali Sonel PÖH'lerle mangal keyfi yaptı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, ziyaret ettiği polis özel harekat (PÖH) memurlarıyla mangal yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Sonel, İl Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak, Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Ersin Tursun, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Özgür Demir, Vali Yardımcısı Akın Zor, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ile PÖH memurlarını emniyette ziyaret etti.

Buradaki özel harekatçı polislerle bir süre sohbet eden Sonel, bir et lokantasından gönderilen et ve köfteleri pişirmek için mangal başına geçti.

Sonel, pişirdiği yiyecekleri polis memurlarına ikram etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Vali Sonel, "Buranın huzur şehri olması için kahraman güvenlik güçlerimiz fedakarca görev yapıyor. Her türlü doğa şartında karda, kışta, zorlu coğrafyada teröristlere karşı büyük başarılar kazanan kahraman özel harekat polislerimizle yemekte beraber olalım istedik. Üç gün önce de kahraman jandarma özel harekat askerlerimizle aynı programı yaptık. Onlar için ne yapsak azdır. Allah kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Allah ayaklarına taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.